Indagon R700 reititin

R700 on ammattilaiskäyttöön tarkoitettu mobiiliyhteyden tarjoava reitin suorituskykyisellä piirisarjalla sekä 4G moduulilla. Reitittimen käyttöjäjestelmä (RTOS) tarjoaa alustan sovelluksille konsoliportilla (DTU), ethernet WAN ja LAN porteilla. SIMCom referensiarkkitehtuuriin perustuva R700 kykenee yhdistämään samanaikaisesti sarjamuotoisia-, ethernet- ja WiFI-laitteita. Reititin tarjoaa langatonta tiedonsiirtoa, WiFi-verkon ja ethernet reititintoiminnallisuuksia saumattomasti yhdessä paketissa.

Esimerkkejä soveltuvista IoT käyttökohteista löytyy kuljetus, logistiikka, ympäristösuojenlun, viranomaiskäytön ja maatalouden osa-alueilta.

Indagon R700 on yhteensopiva Open-WRT ohjelmiston kanssa. R700 Open-WRT:llä tarjoten ominaisuuksia kuten - reititys, palomuuri, laajakaistaliikenteen hallinta, liityntäpiste, backhaul link, hotspot gateway, VPN palvelin, vahtikoira, verkon monitorointi, WAN-failover ja monia muita. Open-WRT itsessään on Linux kerneliin pohjautuva avoin käyttöjärjestelmä joka tarjoaa kaikki edellämainitut ominaisuudet  helpolla ja nopealla asennuksella, langattoman etäpäivitettävyyden ja helppokäyttöisen hallintapaneelin.

Muunnelmat

Vaihtoehtoiset taajudet: FDD-LTE B1/3/4/7/8/28 and TDD-LTE B39/40/41, kysy myös muita taajuuksia!